h

Afdeling

SP Epe is sinds 16 december 2023 erkend als afdeling. Wij draaien 100% op vrijwilligers die zich inzetten om Epe en haar omgeving zo sociaal mogelijk te maken. Het werkgebied van de afdeling Epe omvat de gemeentes: Epe, Heerde, Hattem, Nunspeet, Elburg en Oldebroek; kortweg NoordVeluwe.

Door mee te doen met campagnes en het organiseren van acties en bijeenkomsten laten wij zien dat wij een serieuze groep zijn die politiek en sociaal het verschil kan maken.


Strijd mee!

Strijden voor socialisme op de Veluwe kunnen wij niet alleen. Word lid en steun onze strijd.

Ik steun SP Epe 


Kaderavond

Iedere 4e woensdag van de maand organiseren wij een kaderavond. Op de kaderavond bespreken we doorgaans de plaatselijke en nationale actualiteiten in de politiek, onze plannen voor de komende maand en maken we afspraken. We ontmoeten elkaar in een gezellige informele sfeer, praten wat bij en wisselen van gedachten te wisselen.

De kaderavond is ook een denktank voor het afdelingsbesruur, als toegankelijk overleg voor actieve leden, als lokaal actiecentrum en daarnaast als kweekvijver voor nieuwe talenten.

Iedereen die geinteresseerd is (ook als je niet lid bent!), is welkom om deel te nemen.  Dus kom gerust een keer langs; je kunt ons vinden in het Kulturhus in Epe vanaf 19:30. Laat je ons even weten dat je komt? Meldt je  dan aan via: epe@sp.nl of bel een van onze bestuursleden !


Gebouwd met Drupal

Syndicatie

Abonneren op Syndicatie

Boeknavigatie

28 mei 2024

gelderse sp-afdelingen massaal in actie voor fatsoenlijk openbaar vervoer

Foto: jan / sp

Op zaterdag 25 mei kwamen bijna alle Gelderse SP-afdelingen samen in Arnhem. Zij kwamen op het Arnhemse Centraal Station in actie voor een goed bereikbaar en betaalbaar openbaar vervoer, dat in collectieve handen is.  De SP ergert zich al lange tijd aan de grote hoeveelheid private vervoersbedrijven en ziet in plaats daarvan liever één regionale of nationale vervoerder.  Volgens Jan Roseboom, voorzitter van de SP afdeling Epe is Arnhem bewust gekozen als symbolische locatie: "Op station Arnhem komen verschillende vervoerders bij elkaar en moeten reizigers vaak meerdere malen van vervoerder wisselen. Dat is natuurlijk gekkenwerk. Zeker als je bedenkt dat veel van die vervoersbedrijven in handen zijn van buitenlandse investeerders.

Lees verder
3 mei 2024

Leden en bestuur afdeling Epe in actie tegen leegstand.

Foto: jan / sp

Op donderdag 2 mei trokken bestuur en leden van de afdeling Epe door de gemeenten Hattem en Epe om te inventariseren en te protesteren tegen langdurige leegstand en verpaupering van diverse  panden.

Lees verder
22 april 2024

Leden SP Epe de markt op.

Foto: jan / sp

Leden van de SP afdeling Epe gingen in de eerste week van april, de markten op in Epe en Vaassen, om de marktbezoekers hun mening te vragen over de gemeente Epe en in het bijzonder het gemeente bestuur.

Lees verder
4 november 2023

SP protesteert tegen onnodige bomenkap

Foto: Quincy Persulessy

Lokale SP’ers slaan uit protest bordjes in de grond bij de 67 bomen aan de Dorpsweg in Hattem. Deze bomen staan op het slooplijstje van de gemeente. De SP wil dat de bomen behouden worden, zeker nu er in Hattem geen kapvergunning is opgenomen in de APV.

Lees verder
30 oktober 2023

SP Epe bij het SP Kaderweekend

Foto: SP
21 oktober 2023

Welkom op onze nieuwe Site!

Foto: SP

Bij een SP afdeling hoort natuurlijk ook een website. Op deze website kunt u meer te weten komen over de afdeling en haar bezigheden.

Lees verder

U bent hier