h

SP Epe bij het SP Kaderweekend

30 oktober 2023

SP Epe bij het SP Kaderweekend

Foto: SP

 

 

In het weekend van 21 en 22 oktober zijn onze voorzitter Jan Roseboom en organisatiesecretaris Steven van der Lee bij het SP kaderweekend in Elspeet geweest.

Dit was een leer-weekend voor alle voorzitters en organisatiesecretarissen van SP afdelingen in Nederland. Er was een opkomst van meer dan 100 socialisten.

 

Er waren verschillende scholingen en activiteiten gedurende dit weekend. Deze scholingen werden gehouden door Sarah Dobbe (kandidaat 2e kamerverkiezingen), Gerrie Elfrink (penningmeester SP) en meerdere medewerkers van het SP scholingsteam.

 

Tijdens deze scholingen werd er stilgestaan bij de campagne van de SP en haar lokale afdelingen. Ook werd er aandacht besteed aan het versterken van je eigen afdeling en het opzetten van prikacties.

 

Het weekend sloot af met een politiek café met Jimmy Dijk dat werd gepresenteerd door Dragan Bakema.

 

Wij hebben als beginnende afdeling veel opgestoken van dit mooie weekend. Er heerste een groot solidariteitsgevoel. Wij blijven ons als afdeling ontwikkelen. Veel dingen kunnen en gaan wij in de toekomst toepassen bij onze eigen afdeling.  SP Epe en haar bestuur zullen nog vele scholingen volgen en organiseren. 

 

Reactie toevoegen

Gebouwd met Drupal

Syndicatie

Abonneren op Syndicatie

Boeknavigatie

28 mei 2024

gelderse sp-afdelingen massaal in actie voor fatsoenlijk openbaar vervoer

Foto: jan / sp

Op zaterdag 25 mei kwamen bijna alle Gelderse SP-afdelingen samen in Arnhem. Zij kwamen op het Arnhemse Centraal Station in actie voor een goed bereikbaar en betaalbaar openbaar vervoer, dat in collectieve handen is.  De SP ergert zich al lange tijd aan de grote hoeveelheid private vervoersbedrijven en ziet in plaats daarvan liever één regionale of nationale vervoerder.  Volgens Jan Roseboom, voorzitter van de SP afdeling Epe is Arnhem bewust gekozen als symbolische locatie: "Op station Arnhem komen verschillende vervoerders bij elkaar en moeten reizigers vaak meerdere malen van vervoerder wisselen. Dat is natuurlijk gekkenwerk. Zeker als je bedenkt dat veel van die vervoersbedrijven in handen zijn van buitenlandse investeerders.

Lees verder
3 mei 2024

Leden en bestuur afdeling Epe in actie tegen leegstand.

Foto: jan / sp

Op donderdag 2 mei trokken bestuur en leden van de afdeling Epe door de gemeenten Hattem en Epe om te inventariseren en te protesteren tegen langdurige leegstand en verpaupering van diverse  panden.

Lees verder
22 april 2024

Leden SP Epe de markt op.

Foto: jan / sp

Leden van de SP afdeling Epe gingen in de eerste week van april, de markten op in Epe en Vaassen, om de marktbezoekers hun mening te vragen over de gemeente Epe en in het bijzonder het gemeente bestuur.

Lees verder
4 november 2023

SP protesteert tegen onnodige bomenkap

Foto: Quincy Persulessy

Lokale SP’ers slaan uit protest bordjes in de grond bij de 67 bomen aan de Dorpsweg in Hattem. Deze bomen staan op het slooplijstje van de gemeente. De SP wil dat de bomen behouden worden, zeker nu er in Hattem geen kapvergunning is opgenomen in de APV.

Lees verder
30 oktober 2023

SP Epe bij het SP Kaderweekend

Foto: SP
21 oktober 2023

Welkom op onze nieuwe Site!

Foto: SP

Bij een SP afdeling hoort natuurlijk ook een website. Op deze website kunt u meer te weten komen over de afdeling en haar bezigheden.

Lees verder

U bent hier